Nederlands

Multimedia design

Geplaatst op 20 december 2017

Nieuw, new, nouveau, neu, nuovo. Het ‘neo’ in Neopost staat in alle 70 landen waar wij actief zijn voor hetzelfde: Vernieuwing. En, zoals óók uit onze naam blijkt, hebben we het dan over innovaties in post, e-commerce, pakketten en ook andere gebieden waar digitale technologieën het verschil maken voor de klant. Als beursgenoteerde multinational met 5.500 medewerkers – marktleider in Europa en nummer twee wereldwijd - realiseren we geavanceerde oplossingen voor frankeren, het vullen en openen van enveloppen, logistiek management van documenten en pakketpost.

Vernieuwingsdrang zit dus in het DNA van onze organisatie. Ook bij Neopost Technologies in Drachten (NTBV); koploper bij de ontwikkeling, productie en distributie van systemen voor de postkamerautomatisering, worden dagelijks nieuwe ideeën geboren. Onze mensen opereren als ondernemer in de organisatie en richten hun blik op de toekomst.

Wij zoeken daarom een enthousiaste:

(meeloop) stagiair Multimedia design 

Er liggen een aantal opdrachten gericht op het bedenken, maken en bewerken van video, dit zal de focus zijn van de stage. Daarnaast zou er eventueel mogelijkheid zijn om te leren werken met Creo Illustrate om animaties te maken van 3D-CAD data en illustraties te maken. Het werk zal grotendeels hier op locatie zijn (filmen, editen etc.) maar ook bij klanten in die onze machines hebben in Heerenveen en Waalwijk, een rijbewijs is daarom handig. Daarnaast is er ruimte om mee te denken over de strategie van het soort media dat Neopost gebruikt en hoe we dat beschikbaar stellen we de media het meest effectief in kunnen voor zowel klant als technici.

Beschrijving van de werkzaamheden:

 • In samenspraak met een (team van) expert(s) storyboards schrijven voor How To video’s.
 • Filmen van de eerder uitgewerkte ideeën samen met een expert, zowel intern als op locatie bij onze klanten.
 • Korte video’s creëren van het geschoten videomateriaal.
 • Trainingsmateriaal maken, samen met een expert, waarmee productspecialisten zelf storyboards en video’s kunnen maken om servicevragen te beantwoorden
 • Uitzoeken van nieuwe technieken t.b.v. opnameapparatuur/techniek/studio
 • Optioneel: Animaties/illustraties maken met Creo Illustrate* t.b.v. training en e-learning
 • Optioneel: het maken van Exploded-view tekeningen met behulp van Creo Illustrate* Profiel:
  *Creo Illustrate is een 3D pakket en is training voor beschikbaar bij ons.

 

Wat vragen wij van de stagiair:

 • Enthousiasme, drive en creativiteit om een goede bijdrage te leveren aan onze oplossingen
 • Een pro-actieve houding om zo het meeste uit je stage te halen

 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je reactie z.s.m. naar recruitment@neopost.com. Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Mariska Veldhuizen 0512-589300.

« Naar overzicht