Nederlands

R&D stagiair

Geplaatst op 8 mei 2017

Nieuw, new, nouveau, neu, nuovo. Het ‘neo’ in Neopost staat in alle 70 landen waar wij actief zijn voor hetzelfde: Vernieuwing. En, zoals óók uit onze naam blijkt, hebben we het dan over innovaties in post, e-commerce, pakketten en ook andere gebieden waar digitale technologieën het verschil maken voor de klant. Als beursgenoteerde multinational met 6.200 medewerkers – marktleider in Europa en nummer twee wereldwijd - realiseren we geavanceerde oplossingen voor pakketpost, frankeren, het vullen en openen van enveloppen en logistiek management van documenten.
Vernieuwingsdrang zit dus in het DNA van onze organisatie. Ook bij Neopost Technologies in Drachten (NTBV); koploper bij de ontwikkeling, productie en distributie van systemen voor de pakketpost en postkamerautomatisering en e-commerce bedrijven, worden dagelijks nieuwe ideeën geboren. Onze medewerkers opereren als ondernemer in de organisatie. Zij richten hun blik op de toekomst.

Wij zijn op zoek naar:

R&D stagiairs m/v Opdrachtschets
  • Ontwerpen en realiseren van nieuw te ontwikkelen modules voor een pakketteer machine (CVP-500)
  • Diverse andere concept creaties (niet nader genoemd i.v.m. geheimhouding/patentaanvragen)
  • Uit ontwerpen van principe schetsen
  • Maken van detailtekeningen voor prototypebouw
  • Bouwen van (functie-) modellen
  • Testplannen maken en uitvoeren
  • Resultaten verwerken in de ontwerpen
  • Meedraaien in een engineering team
 

Profiel van de geschikte stagiair
Stagiairs bij Neopost krijgen de mogelijkheid om in projecten of functie-onderzoeksteams mee te draaien waarin ideeën en concepten snel en efficiënt moeten worden omgezet in werkende modellen, waarmee we intern en bij klanten kunnen testen. Dit gebeurt in een multidisciplinair team.
Van stagiairs verwachten we dus dat ze hun vak verstaan, hoge eisen aan zichzelf stellen en zelfstandig taken kunnen volbrengen, en er plezier in hebben om in team verband een resultaat neer te zetten.


Algemene informatie
In alle opdrachten speelt ontwerpen een grote rol (gebruik makend van potlood en papier, en onze CAD omgevingen ;Pro/Engineer), EPLAN voor de elektronica, Visual Studio, QT, C/C++ voor de software. Daarnaast het samenwerken met andere disciplines. In alle gevallen zal het doel van de stage zijn om daadwerkelijk een werkend model of in sommige gevallen zelfs een product op te leveren.

Nieuwsgierig naar jouw stage mogelijkheden bij Neopost? Stuur dan je motivatie en CV voor 31 juli naar recruitment@neopost.com. Stagiairs hebben recht op een stagevergoeding.
Kijk voor meer informatie op onze website:
www.neopost-technologies.nl.

« Naar overzicht